Om Gründertanker.no

Jeg har siden våren 2006 vært grunder eller selvstendig næringsdrivende om du vil, på heltid. I denne perioden har jeg smertelig fått erfare hvordan det er å leve uten inntekt, måtte jobbe 16 timer dagen og slite for å få hjulene til å gå rundt. Samtidig føler jeg meg veldig privilegert som holder på med noe jeg virkelig brenner for. Ingen dager er like og jeg gleder meg hver eneste dag til å stå opp og gå på jobb.

I denne bloggen vil jeg forsøke å formidle noen av de erfaringer jeg har opparbeidet meg som fersk grunder. Jeg har vel omtrent gjort det som er mulig å gjøre av feil som bedriftsetablerer og lært en del ting på den hardeste mulige måten.

Det å kombinere familieliv med å starte egen bedrift er noe mange har slitt mye med, det er vel ikke få ekteskap som har måtte lide fordi den ene parten har en grunder i magen. Som tobarns far har jeg gjort meg mine egne erfaringer på dette punktet. Jeg er langt fra noen ekspert på området, men min familie og jeg får nå hverdagen til å henge ihop på et vis. Jeg har hatt stor glede av tips jeg har fått av andre i samme situasjon som meg selv, og målet er å dele disse her på bloggen, på sikt.

Alt innhold i denne bloggen er et uttrykk for mine personlige meninger og bør leses med litt kritisk sans. Mine erfaringer er ikke nødvendigvis universielle, og ting som funker for meg funker ikke nødvendigvis for deg, men jeg håper du kan ha glede av mine erfaringer uansett.

Kommentarer er hjertlig velkomne, enten under de enkelte blogg-postene eller på epost til mick@slopetracker.no.