e-conomic trekkes fra markedet

1

Idag ble det endelig offentlig kjent, det som har ligget i kortene en god stund; At e-conomic avvikles og fases ut fra det norske markedet. Helt fra Visma kjøpte opp Danske e-conomic i 2015, har det vært forventet at noe ville bli gjort med den norske avdelingen, som har slitt med manglende inntjening og fallende markedsandel.

Fases ut i 2018

Annonseringen av utfasingen kommer heldigvis i god tid – Siste dag e-conomic vil være i drift i Norge vil være 30. juni 2018, altså godt og vel halvannet år fra nå. Brukerne har derfor rikelig med tid til å skifte til en annen leverandør og kan i prinsippet benytte e-conomic i hele regnskapsåret 2017 også, uten problemer.

Visma satser videre på Tripletex

Tripletex, som har en langt høyere markedsandel i Norge, ble tidligere i år kjøpt opp av Tripletex, og det vil bli tilbudt en egen migreringsløsning som gjør det enkelt for eksisterende e-conomic brukere å flytte regnskapet sitt til Tripletex. Sistnevnte har imidlertid ikke støtte for tredjeparts-applikasjoner som e-conomic, så en del brukere vil måtte se seg om etter andre løsninger, eller gi avkall på integrasjon mot andre systemer.

1 kommentar

  1. Like greit da programmet ikke har blitt oppdatert på år og dag. Mangler basic ting som kobling mot altinn

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR