Onlineopplysningen.no og Tom Guez siktet for bedrageri

9

De som har drevet bedrift en stund har helt sikkert blitt forsøkt svindelt av en eller flere kataloghaier. En av de toneangivende svindlerne de seneste årene er Tom Guez og firmaet hans onlineopplysningen.no. Nå ser det heldigvis ut til at det kan bli satt en stopper for dette, da både firmaet og Tom Guez er siktet for grovt bedrageri.

Det er politiet i Follo som har startet etterforskning av firmaet og personene bak (i praksis Tom Guez), etter at de i en årrekke har sendt ut falske fakturaer og “tilbud” utformet som en faktura, til tusindevis av norske bedrifter.

Tom Guez og selskapets (fiktive?) kundeansvarlige Christer Fossum har flere ganger de siste årene vært i medias søkelys, men de har hardnakket hevdet at de ikke forsøker å lure noen, og at onlineopplysningen.no driver både etisk og juridisk korrekt. Det kan heldigvis se ut som om Politiet er av en annen oppfatning, etter å ha mottatt flere bedragerianmeldelser fra bedrifter som har blitt svindelt av Onlineopplysningen AS og Tom Guez.

9 KOMMENTARER

 1. Utrolig bra at det blir satt søkelys på disse forfærdelige svindlere som får holde på år etter år uten noen form for konsekvenser, jeg skjønner ikke at norsk rettsvesen ikke kan sette en stopper for bedrageri som dette en gang for alle.

 2. Jeg fikk selv en faktura fra svindleren tom guez for noen måneder tilbake. Det eneste som skiller dokumentet jeg fikk fra alle andre fakturaer var at det med smått stod reg. frist over forfallsdatoen men det var fremdeles anført betalingsfrist til venstre for forfallsdatoen. At tom guez påstår at dette ikke kan forveksles med en faktura er direkte løgn og ren fantasi. Forretnings modellen til tom guez er ingenting annet enn å svindle norske bedrifter

 3. For de som er blitt svindlet av svinehunden tom guez anbefaler jeg å ta kontakt direkte med ham:

  Tom Guez
  Sollia 28
  1831 Askim
  Telefon 69 88 36 20

 4. Jeg har også mottatt en liksom faktura fra disse idiotene – den gikk rett i søpla

 5. Også har jeg fått en falst faktura på i overkanten av 5,000 kr. dumpende ned i postkassa fra OnlineOpplysningen AS. Jeg er mektig lei av all den svindelen som pågår over alt, man får nesten følelsen av at svindel er den eneste måten å tjene seg rik på i dagens samfunn. Jeg håper at Tom Guez og hans likesinnede blir fratatt hus og hjem som straff for alle de kostnader de har påført norsk næringsliv.

 6. Mottok “faktura” fra onlineopplysnignen.no 3 dager etter at jeg registrerte as’et mitt så de følger tydeligvis med og forter seg å forsøke å svindle nye firmaer.

 7. Hva trur dere er det noen sjanse for å få pengene tilbake hvis man alt har betalt en ugyldig faktura til disse folka?

 8. Reggie Delgado står bak onlineopplysningen, Tom Guez bor i Japan og har gjort de siste minst de siste 10årene. Reggie D. er kompis og førte opp firmaet i hans navn.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR