Grunderfrokost, en uhøytidelig møteplass

2

[ad#ad-1]På Lillehammer har en gruppe aktive entreprenører stablet på benene en ny møteplass for alle med interesse for innovasjon, nyskapning og bedriftsetablering. Her er alle velkomne, både eksisterende grundere og folk som går med en drøm om å starte egen bedrift en gang i fremtiden.

Som navnet antyder er Grunderfrokost et arrangement som finner sted på morgenen, der en lokal bedrift sponser kaffe og frokost. Hver samling har et tema relevant for grundere, og en eller flere foredragsholdere inviteres for å komme å holde innlegg.

Grunderfrokost har sitt utspring i miljøet rundt inkubatoren i Lillehammer Kunnskapspark, men målet er at arrangementet i stor grad skal være brukerstyrt og fungere som en uhøytidelig møteplass. Enkelthet er et stikkord. Derfor finner arrangementet alltid sted siste tirsdag i måneden og til samme tid; Start kl.08.00 og avslutning senest 10.00.

For mer informasjon om arrangementet og påmelding, se grunderfrokost.no.

2 KOMMENTARER

  1. Det høres bra ut!

    Porter’s five forces er bra, men det holder ikke alltid. Spesielt når marketdet er lite kompetivt.

    På Flyttefirma Oslo (www.flyttefirmaoslo.no) lister vi Oslos Absolutt Beste og Billigeste Flyttebyråer for deg som er på flytting i Oslo.

    Lykke til!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR