Ukens boktips: The Exceptional Presenter

0

Det er skrevet metervis med bøker om presentasjonsteknikk og hvordan du best formidler ditt budskap muntlig til en stor forsamling, men få bøker gjør det mer konsist og lettfattelig enn «The Exceptional Presenter» av Timothy Koegel. Boken er delt inn i en rekke korte avsnitt, som hver især er pakket med tips og gode råd til hvordan du forbedrer stemmebruk, kroppsspråk, bruk av hendende for å understreke det du sier, hvordan du tilpasser budskapet til ditt publikum, og så videre.

Gjennom hele boken gir forfatteren korte anekdoter og historier om offentlige fremføringer, taler og presentasjoner som ikke akkurat har gått knirkefritt. Disse eksemplene på hva man absolutt ikke bør gjøre når man holder en presentasjon er ikke ment som en måte å ta motet fra deg, men derimot understøtter historiene veldig bra de tips boken gir, og de illustrerer på en bra måte hva som skiller god og dårlig presentasjonsteknikk.

[ad#ad-1]Ingen lærer god presentasjonsteknikk av å lese en bok, det er praktisk trening og øvelse som er nøkkelen. «The Exceptional Presenter» gir imidlertid en lang rekke konkrete tips som er enkle å omsette til praksis. Boken er på 188 sider og skrevet i et enkelt og lettlest språk.

Boken finnes bl.a. på Amazon.com.

Tittel: The Exceptional Presenter
Forfatter: Timothy J. Koegel
Forlag: Greenleaf Book Group Press
ISBN: 1929774443

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR