Velkommen til Gründertanker.no

0

Jeg har siden våren 2006 vært grunder eller selvstendig næringsdrivende om du vil, på heltid. I denne perioden har jeg smertelig fått erfare hvordan det er å leve uten inntekt, måtte jobbe 16 timer dagen og slite for å få hjulene til å gå rundt. Samtidig føler jeg meg veldig privilegert som holder på med noe jeg virkelig brenner for. Ingen dager er like og jeg gleder meg hver eneste dag til å stå opp og gå på jobb.

I denne bloggen vil jeg forsøke å formidle noen av de erfaringer jeg har opparbeidet meg som fersk grunder. Jeg har vel omtrent gjort det som er mulig å gjøre av feil som bedriftsetablerer og lært en del ting på den hardeste mulige måten.

Det å kombinere familieliv med å starte egen bedrift er noe mange har slitt mye med, det er vel ikke få ekteskap som har måtte lide fordi den ene parten har en grunder i magen. Som tobarns far har jeg gjort meg mine egne erfaringer på dette punktet. Jeg er langt fra noen ekspert på området, men min familie og jeg får nå hverdagen til å henge ihop på et vis. Jeg har hatt stor glede av tips jeg har fått av andre i samme situasjon som meg selv, og målet er å dele disse her på bloggen, på sikt.

 

DEL
Neste artikkelInkubatoren hjelper deg igang

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR