Gratis skjema for føring av reiseregning


Fornyings- og administrasjonsdepartementet har lansert et online skjema for generering av reiseregninger. Skjemaet tar deg stegvis gjennom utfyllingen og til slutt kan du skrive ut all informasjonen på et format som lever opp til kravene som stilles for dokumentasjon av reiseutgifter.

Skjemaet er primært beregnet for arbeidstakere, men også selvstendig næringsdrivende kan ha glede av tjenesten. Driver du et AS eller NUF kan du føre reiseregning etter statens satser og bl.a. få skattefri kostgodtgjørelse. Er du f.eks. På et utenbys møte som tar deg mellom 9 og 12 timer, fra du forlater hjemmet, til du er tilbake, vil du kunne få en skattefri kostgodtgjørelse på 260kr.

Driver du derimot et enkeltpersonsforetak, må du kunne dokumentere alle utgiftene dine. Du kan fremdeles få kjørselsgodtgjørelse ved bruk av privatbil i jobben, men du kan ikke få utbetalt skattefrie standardsatser for diett og overnatting. Er du på et møte som tar deg totalt 10 timer, inkludert reisetid, kan du altså ikke få utbetalt 260kr. Skattefritt, som du ville hvis du hadde drevet et AS eller NUF, men du kan få fratrekk for dine faktiske utgifter til mat i løpet av dagen.

Skjemaet finner du her.

2 kommentarer

  1. No se si soy BICI genia pero sed soy BICI adicta =) desde que en novmiebre 2011 me reencontre con la bici y pense9.. a ver q onda ir a laburar en bici ? No pare9 mas todos los dias Colegiales-Plaza de Mayo! es un placer! tardo menos que en subte y puedo RESPIRAR!!!Un placer poder participar!! Hay otra calle muy amigable Teodoro Garcia.. tiene una trepada linda de empedrado, pero esta muy buena y los conductores respetan bastante a los ciclistas!

  2. Trond Lindheim

    Reiseregningen.no er blitt lagt ned!!!
    Noen som har noen forslag til tilsvarende side? (Enkel føring av reiseregninger med automatisk utregning av satser etc. – gratis…).
    Sukk… alltid skal de fjerne de mest praktiske tingene!

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>