Gratis regnskapssystem for Excel


Firmaet iExcel AS har utviklet et komplett regnskapssystem for Microsoft Excel, som de attpåtil gir bort gratis. Regnearket er tilpasset behovene til mindre bedrifter og organisasjoner, og inneholder komplett kontoplan, kunde- og leverandørregister og alt annet du trenger for å føre regnskapet etter gjeldende lover og regler.

I tillegg til regnskapssystem tilbyr iExcel også Excel-baserte systemer for fakturering og betlaingsoppfølging, og for lønnskjøring. Også disse gratis tilgjengelige.

Mer info på www.iexcel.no

5 kommentarer

  1. runar

    Jeg har lastet ned filene til min datamaskin og pakket dem ut men skjønte ikke så veldig mye av hvordan de skal brukes. De åpner fint i office men det var ikke bare tut å kjør som jeg hadde håpet på.

  2. Jeg har gleden av å informere at iExcel fortsetter å utvikle helt gratis Excel-applikasjoner til gründere og mikro bedrifter/foreninger. Nå er det like før vår regnskapsmodell kommer med forbedret meny. Vi arbeider også med å utvikle vårt første online-kurs. Du får snart en fullstendig pakke med praktiske løsninger til en spesielt gunstig pris. Pakken er en kombinasjon av applikasjon som gjør jobben, Excel som gir frihet og kjent grensesnitt og en god opplæring som gjør deg i stand til å jobbe raskere, sikrere og bedre.

  3. Per

    Systemet fungerer ikke på win8 / Office 365

  4. Pingback: regnskap excel | ordnettsteder.eu

  5. Pingback: enkelt regnskap excel | pengerogfinans.com

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>